Jobb och trädfällning

Jobb och trädfällning

God dagens!

Det blev en sen lunchrast här på jobbet idag och det känns bra, då betyder det att man inte har så långt kvar till hemgång. Samtidigt som jag sitter här i Växjö så pågår det trädfällning hemma hos mig i Värnamo. Anledning till att jag har anställt trädfällning är för att bli kvitt med alla kråkor som alltid cirkulerar runt tomten och kraxar. Jag tror att jag har 90% av Värnamos alla kråkor hemma hos mig. De har länge sagts att om man sätter en kopparspik i trädet så dör det och det kan mycket väl vara sant men jag ville inte riktigt prova så jag ringde till Trädsmak och bad om lite professionell trädfällning istället. Det känns som att virket kan komma till någon användning om det inte är ruttet, sen är det inte jättedyrt med träfällning heller. Fördelen är också att jag själv slipper ta han om alla grenar eftersom Trädsmak skulle göra det åt mig.

Idag är det en väldigt lugn dag på jobbet, jag blir nästan lite förvånad över att hur lugnt och stilla det är här. En vanlig dag så brukar jag få runt femton samtal men så här efter halva dagen har det bara kommit in två stycken som jag dessutom lyckades lösa på mindre än fem minuter. Risken är väl att det kommer explodera i telefonen under eftermiddagen och att jag inte kommer hinna hem från Växjö för ens ikväll. Det är aldrig ett bra tecken när det har varit en lugn förmiddag, jag vet inte varför men det slutar alltid i en eftermiddag full av stress. Nu kan jag visserligen hantera stress ganska bra men idag känner jag att det hade varit skönt och bara sätta sig i bilen och åka från Växjö hem till Värnamo. Nu är min lunchrast slut så jag måste runda av här men vi hörs!


Kommentarer är stängda.