När man inte har tiden att städa själv

När man inte har tiden att städa själv

Hallå där! Vad roligt att just du har klickat in här för att läsa ett inlägg. Jag har länge haft tanken på att skriva det här inlägget men det har aldrig blivit av, därför tar jag idag tummen ur och skriver det. Det jag tänkte skriva om idag är Smutsfritt Städ AB som vid ett par tillfällen har hjälpt mig med städ i Uppsala.

Som ni säkert redan vet om ni läser min blogg har jag två hundar och vi spenderar mycket av vår fritid ute i naturen. Det är något som vi alla tre älskar att göra, vi upptäcker gärna nya platser också. Med tanke på att vi är ute i naturen så mycket och eftersom mina hundar har ganska lång päls blir det gärna att naturen ibland följer med in i form av löv, gräs och pinnar. Det gör i sin tur att min lägenhet blir väldigt smutsig, vilket jag ibland inte riktigt hinner städa upp. Efter att ha haft det så i över ett år kände jag att det var dags att ta tag i det och få en förändring, till en början var jag disciplinerad nog att ta hand om det på egen hand. I dagsläget är jag dock inte det och tar därför hjälp av det här företaget med städ i Uppsala, de kommer hem till mig var tredje vecka för att ta tag i hemstädningen hemma hos mig. Mellan besöken tar jag hand om de grövsta sakerna så tar de hand om det mer noggranna när de väl kommer. Så har jag nu haft det i snart tre månader och jag känner verkligen att det fungerar perfekt. Jag har en ren och städad lägenhet när jag kliver innanför dörren samtidigt som jag inte behöver lägga ner för mycket tid på städ i Uppsala. Därmed får jag mycket tid för mina hundar och vi kan spendera lika mycket tid ute i naturen som vi gjorde innan. 


Kommentarer är stängda.